Keuken/Chefs messen

Hier vind u verschillende type keukenmessen. Wilt u meer informatie over een specifiek mes neemt u dan contact met mij op. Zoekt u een keukenmes maar zit er niks tussen naar u wens. Neem dan contact met mij op over de mogelijkheden van het maken van een custom keukenmes geheel naar uw wensen.

Neem contact op

Handgemaakt keukenmes | Densar-Knives
De Chef 01

De Chef 01:

Totale lengte: 32,5 cm

Lengte lemmet: 18 cm

lengte handvat: 13,5 cm

breedte handvat: 2,3 cm

Gewicht: 218 gram

De Chef 01 is gemaakt uit O1 tool staal. Met een comfortabel eikenhouten handvat bevestigd met twee pins. Het lemmet is tapered wat zorgt voor een dunne precieze punt en een stevige sterke hiel van het mes om alle snijtaken in de keuken mee te kunnen verrichten. Balans van de The Chef 01 ligt precies boven de hiel van het mes wat zorgt voor een licht gevoel en veel controle over het mes tijdens het snijden. The Chef 01 heeft een full flat grind en is geslepen onder een hoek van 26 graden inclusief. 

Prijs: Op aanvraag

www.Densar-knives.nl
De Chef 02

De Chef 02:

Totale lengte: 33 cm

Lengte lemmet: 18,5 cm

lengte handvat: 13 cm

Gewicht: 219

De Chef 02 is gemaakt van O1 tool staal. Een walnoot micarta handvat met rode liners. Wat als voordeel heeft dat het geen vocht opneemt. Dus met natte handen uw mes vast pakken is geen probleem. En erg makkelijk schoon te maken. Het handvat is bevestigd met 2 pins. En heeft een balans punt bij de wijsvinger. De Chef 02 heeft een fullflat grind en ik geslepen onder een hoek van 26 graden inclusief. 

Prijs: Op aanvraag

Santoku custom kitchen knife
De Chef 02

De Chef 03:

Totale lengte: 29,5 cm

Lengte lemmet: 17 cm

lengte handvat: 11,5 cm

Gewicht: 238

De Chef 03 is gemaakt van bolher n690 roestvast staal. De Chef 03 is gemaakt in een santoku style. Een handvat gemaakt van Jumba blue snake. Een erg mooie lichte tekening van een slangenhuid. Het handvat neemt geen vocht op en is dus makkelijk onder de kraan schoon te maken.  Het handvat is bevestigd met 2 pins. En heeft een balans punt bij de wijsvinger. De Chef 03 heeft een combi grind. Een combinatie tussen fullflat en hollow grind. Dit geeft een goede snij ervaring. Je zult duidelijk het verschil voelen met standaard fullflat geslepen chef messen. het mes  is geslepen onder een hoek van 26 graden inclusief. Door het roestvaste staal en het makkelijk schoon te maken handvat een onderhouds vriendelijk mes. 

Prijs: Op aanvraag

Sluit Menu