Bushcraft en Outdoor messen

Hier vind u verschillende type bushcraft, survival en outdoor messen. Wilt u meer informatie over een specifiek mes neemt u dan contact met mij op. Zoek u een outdoor mes maar zit er niks naar uw wens tussen. Contacteer mij dan voor de mogelijkheden van een custom mes geheel naar uw wensen en ideeën. 

Neem contact op


 

Bowie knife
De bowie Forge

De Bowie Forge 01:

Totale lengte: 32,5 cm

Lengte lemmet: 17 cm

Lengte handvat: 13,5 cm

Gewicht: 323 gram

The bowie Forge 01 is gemaakt van 6 mm dik O1 tool staal. Het handvat is gemaakt van eikenhout en is bevestigd met 2 pins en een lanyard hole voor een koord. Het handvat ligt erg lekker in de hand door de lichte bollingen die erin zitten. Perfect voor bushcraft. Groot genoeg voor zwaardere taken maar niet te groot dat het mes te lomp wordt voor kleinere snijtaken. Door een goed balans punt werkt het gewicht van het mes mee tijdens het kappen van hout en andere taken. The bowie forge 01 heeft een convex grind. Perfect voor bushcrafters. 

Prijs: Op aanvraag


 

Densar-knives bushcrafter
De Bushcrafter

 De Bushcrafter 01:

 
 
Totale lengte: 23,5 cm

Lengte lemmet: 11 cm

Lengte handvat: 10,5 cm

Gewicht: 140 gram

The Bushcrafter 02 is gemaakt van 6 mm dik O1 tool staal. Het handvat gemaakt van eikenhout bevestigd met 3 pins. Op het uiteinde van het mes zit een lanyard dat ook gebruikt kan worden als glasbreker. Het handvat is niet al te groot en ligt goed in de hand voor precieze snij taken. Het mes heeft een V-grind met een secondary bevel. Door het 6 mm dikke staal kan dit niet al te grote mes aardig wat grof gebruik hebben. Een echte robuuste bushcrafter. 

Prijs: Op aanvraag


 

Densar-Knives
Campman 01

Campman 01:

Totale lengte: 25,5 cm

lengte lemmet: 13 cm

lengte handvat: 11,5 cm

gewicht: 235 gram

De campman 01 is gemaakt van 5 mm dik O1 staal. Het is een saber grind met een secondary bevel geslepen onder een hoek van 25 graden zodat hij veel ruw gebruik kan doorstaan. Het handvat is gemaakt van zwart/geel acrylic. Dit is onderhoud vrij en neemt geen vocht of viezigheid op. Het handvat is ruim maar niet te dik. geschikt voor normale en grote handen.

Prijs: Op aanvraag

Sluit Menu